tag:blogger.com,1999:blog-1709465667748129377.post9055607292149483774..comments2024-03-26T02:52:49.440+01:00Comments on De Kookboekenrecensent<br>: Hollandse Pot. Van duivekater en hete bliksem. Hollandse streekgerechten en wetenswaardighedenEdward Vanhouttehttp://www.blogger.com/profile/02370172525562602483noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1709465667748129377.post-59719372891701239672010-11-29T15:11:48.417+01:002010-11-29T15:11:48.417+01:00't Komt mij over (dit lezende) dat dit een boe...'t Komt mij over (dit lezende) dat dit een boek was voor toeristen, om nog even snel op het vliegveld de laatste vakantiecentjes te spenderen. Zou het oorspronkelijk in een andere taal zijn gezet?<br />Maar dan nog, asperges 45 minuten koken. Die arme, witte juweeltjes !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14206927195825482005noreply@blogger.com